Pil ikon

Over 30 års erfaring

★★★★★

Fantastisk support

trustpilot logo
Leif Pedersen
via Trustpilot

★★★★★

stor kvalitet og professionaliltet

trustpilot logo
Vangen Auto
via Trustpilot

★★★★★

Hurtig og god support

trustpilot logo
Morten Plith
via Trustpilot

Få et godt tilbud


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  B.A Maskinservice - Serviceværksted

  På vores værksted bruges vores apparater regelmæssigt. Det er det der gør vi kan servicere vores kunder og diagnosticere deres biler helt korrekt, så de får den hjælp de skal bruge og betaler for. 

  Biler bliver i dag mere moderne og komplicerede at undersøge. Alle nye modeller kræver en special computer til at indhente data fra bilerne. Det er vores apparater der gør vi er i stand til at undersøge dem.

  For at ens forretning kan køre rent er det derfor essentielt at alt udstyr virker optimalt. Vi har hos B.A Maskinservice specialiseret os som serviceværksted i at fejlfinde, reparere og kalibrere sensorer og andre apparater så du kan yde dine kunder den bedste service.

  Boy Andersen BA Maskinservice ApS

  Boy Andersen

  Et erfarent serviceværksted

  Vi har i mere end 30 år arbejdet som serviceværksted og kan derfor garanteret også hjælpe dig med dit apparat. Vi har gennem årtiers erfaring oparbejdet en erfaring der har givet os de nødvendige kompetencer til at vi i dag kan tilbyde dig noget af den bedste servicering landet har at byde på. Vi er faguddannet og kommer løbende på kompetence kurser og efteruddannelse. Dermed kan vi følge og servicere den nyudviklede teknik og tilpasse os de nye trends i markedet der opstår.

  Vi har eget fuldt udstyret service værksted hvor der kan foretages fejlfinding og reparation af de fleste apparater på markedet. Det betyder at i mange tilfælde kan være en god løsning at sende dine sensorer til vores adresse, så vil de blive efterset, repareret og kalibreret og sendt retur til din adresse. Så sparer du både tid og kilometer takst.

  Det er dog desværre ikke alle apparater hvor det kan lade sig gøre, men følgende sensorer kan kalibreres hos os:

  Ravaglioli – Space – Butler – Sirio – Optoplus m.fl

  Men disse skal kalibreres sammen med apparatet:

  FMC – John Bean – Facom/FFB GTR628 og GTR780RW og andre, men du er altid velkommen til at ringe på tlf: +45 27 94 83 33

  Du kan derfor trygt overlade dine værktøjer til vores værksted. Vi undersøger og behandler det så det virker optimalt igen, så du fortsat kan yde god service på dine kunders bil. Vi sidder klar både ved tlf. og mail til at tage imod dig hvor vi båder giver et uforpligtende tilbud samt kan rådgive og vejlede dig om dit behov og den behandling dine værktøjer har behov for.

  Vi hjælper dig til bedre resultater

  Behold de tilfredse kunder

  Bilservice værktøjer er en essentiel del af enhver bilværksteds udstyr. De hjælper med at diagnosticere og reparere biler på en effektiv og sikker måde, og kan dermed spare tid og penge for både mekanikeren og kunden. Her er nogle af de vigtigste værktøjer, der anvendes i bilservice.

  Der er mange forskellige bilservice værktøjer, der er nødvendige for at udføre reparationer og vedligeholdelse på en bil. Ved at investere i høj kvalitet værktøjer og udstyr, kan et bilværksted sikre sig en pålidelig og effektiv service, der vil tilfredsstille kunderne.

  ba maskineservice techno vector 3D

  Minimerer risiko og undgå omkostninger

  Det er vigtigt at få serviceret sit serviceudstyr til køretøjer, da dette kan sikre, at udstyret fungerer korrekt og effektivt. Når udstyret bruges på daglig basis, kan det blive udsat for slitage, og der kan opstå problemer, som kan påvirke dets ydeevne og holdbarhed. Hvis udstyret ikke vedligeholdes eller repareres i tide, kan det resultere i uventede fejl og nedbrud, som kan forsinke arbejdet og medføre ekstra omkostninger.

  Ved at få serviceret sit serviceudstyr til køretøjer regelmæssigt, kan man minimere risikoen for nedbrud og forbedre pålideligheden. En professionel servicetekniker vil kunne identificere potentielle problemer, inden de bliver alvorlige, og udføre reparationer, der forlænger udstyrets levetid. Derudover kan en regelmæssig service også øge sikkerheden, da det kan identificere defekte dele, der kan udgøre en risiko for brugeren.

  Endelig kan en regelmæssig service også spare tid og penge på lang sigt. Ved at udføre mindre reparationer og vedligeholdelse kan man undgå større problemer, der kan tage længere tid og koste mere at reparere. Det kan også øge produktiviteten og forhindre unødvendige nedetider, hvilket kan spare virksomheden for tabt indtjening.

  Kort sagt, at få serviceret sit serviceudstyr til køretøjer er afgørende for at opretholde udstyrets ydeevne og holdbarhed. En regelmæssig service kan forbedre pålidelighed.

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Vi har som tidligere nævnt, eksisteret i mere end 30 år, og vi planlægger at eksistere de næste mange år også. 

  Dette er kun noget man kan ved at have glade kunder, der får en god service til en skarp pris. Vores firma er bygget på principper om ærlighed og gennemsigtighed. 

  Skjulte gebyrer og tillæg er en by i Rusland hos os, og aldrig noget du vil støde på. 

  Du vil få bekræftet prisen før vi påbegynder arbejdet og alt arbejde der vil skulle ekstra faktureres skal godkendes af dig først. Så du har fuldt overblik over hvad du betaler, og hvorfor.

  Kontakt

  Så hvis du ønsker dine værktøjer og apparater serviceret af et firma med mere end 30 års erfaring, så er B.A Maskinservice det rette sted for dig.

  Vores serviceværksted giver altid et uforpligtende tilbud, så du ved hvad du kan få af hjælp. 

  Det er også en mulighed at ringe til vores serviceværksted og få rådgivning og vejledning omkring hvad du har brug for.

  Vi er selvfølgelig forsikret så, selv hvis der sker noget med dine apparater, mens de er hos vores serviceværksted, så er det fuldt ud dækket og du vil få det erstattet. 

  Vi må dog tilstå at forsikring er noget vi ikke er så erfarne i på vores serviceværksted. 

  Vi lægger mere vægt på kun at have medarbejdere der er dygtige til sit arbejde og som er skabt til at arbejde på et serviceværksted.

  Du kan kontakte os gennem vores mail bamaskinservice@gmail.com eller på vores tlf. nr. +45 27 94 83 33
  B.A Maskinservice – Din garanti for godt udstyr

  Indhent et tilbud