Pil ikon

RAMPER FOR RULLE KOMPENSERING

Over 30 års erfaring

★★★★★

Fantastisk support

trustpilot logo
Leif Pedersen
via Trustpilot

★★★★★

stor kvalitet og professionaliltet

trustpilot logo
Vangen Auto
via Trustpilot

★★★★★

Hurtig og god support

trustpilot logo
Morten Plith
via Trustpilot

Få et godt tilbud


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  RAMPER FRA JENSEN TEKNIK

  Ramper for rulle kompensering

  Ramper Jensen Teknik hvor der er indbygget drejeskive i alle pladerne, men de bagerste er overkørbare og de forreste har et håndtag som virker som endestop. Dette sæt koster 16.800,- plus moms

  vedligeholdelse af bildæk

  Sidste nye bagrampe type fra Jensen Teknik Hvis de bagerste ramper skal være af denne type koster sættet 20.800,- plus moms

  Ramper for rulle kompensering af høj kvalitet

  Der findes mange forskellige bil typer i dag og derfor er det også vigtigt som værksted at være forberedt og have det rette udstyr til at kunne håndtere de forskellige opgaver. Det kræver at man har noget solidt og alsidigt udstyr. Vi har derfor specialvalgt vores ramper for rulle kompensering hos Jensens Auto Teknik. 

  Specialfremstillet

  Vores ramper for rulle kompensering bruges som lift til køretøjer, så du så nemt som muligt kan gøre dit arbejde. De ramper vi forhandler er produceret i højeste kvalitet og er blandt de bedste produkter på markedet. 

  Derudover mener vi også det er vigtigt at støtte op om det danske erhvervsliv, hvilket vi derfor gør, da Jensens Auto Teknik er et danskejet firma med dansk produktion. 
  Vores ramper er specialfremstillet i højstyrkestål og hver rampe har en max belastning på 1000 kg pr. stk. Et helt sæt kan derfor klare op til 4 tons. 
   
  ba maskineservice medarbejder

  Forøget effektivitet

  Vores ramper vejer ca. 16,5 kg hvilket gør dem nemt at flytte rundt på, så det bliver et fleksibelt arbejdsredskab for dig der kan passes ind i dit værksted. 

  Vores drejeskiver er selv centrerede og gør at de kan dreje 360 grader rundt, så du kan arbejde fra alle vinkler på bilen. Dette er med til at gøre effektueringstiden hurtigere. Du vil således kunne blive hurtigere og mere effektiv med vores maskine. 

  Udfør service til en bredt udvalg af biler

  Maksimal dækbredde er 295 mm og en standard rampe har en total længde på 1200 mm. Således vil du med denne rampe have en unik mulighed for, at kunne servicere et meget bredt udvalg af biler. 

  Vores ramper er har mange unikke funktioner og med den medfølgende brugermanual er du sikret den rette anvendelse af ramperne. 
  En funktion som også er med til at gøre dit arbejde nemmere er den såkaldte multifunktion. Denne multifunktion kan bl.a. bruges til en hurtig placering. På den måde vil du nemt og hurtigt kunne indstille placeringen af ramperne i forhold til bilens størrelse. 
   
  Der kan via multifunktionen også nemt kunne blive monteret kalibreringsudstyr i form af kamaraer. Ligeledes vil det fungere godt sammen med vores Techno Vector, som en unik maskine til at kalibrerer bilernes styretøj via kamaraer. 

  Dansk højkvalitetsprodukt

  Hos B.A Maskinservice vægter vi altid kvalitet højest og vi kan derfor med sikkerhed garantere dig for at, det vi tilbyder her er dansk producerede ramper for rulle kompensering i top kvalitet. 
   
  ba maskineservice værksted
  jensen autoteknik ramper

  Forøget effektivitet

  Så hvis det lyder som noget du kan bruge glæder vi os til at høre fra dig! Du er også meget velkommen til at ringe så vi kan vejlede dig omkring hvilken model af ramper for rulle kompensering du skal bruge og som passer bedst til dit værksted. 
   
  Du kan vælge at udfylde vores kontaktformular, eller sende os en mail på: bamaskinservice@gmail.com
  Det er også en mulighed at ringe til os på vores tlf. nr: 27 94 83 33
   

  RAMPER FRA SPOHR SMEDIE

  ramper jensen teknik

  Sådan ser de bagerste slipplader ud indeni.

  Dette rampesæt fastgøres til køreramperne med rudelim, så der undgås at bore huller i liften.

  Ramper for rulle kompensering jensen teknik

  Dette rampesæt fastgøres til køreramperne med rudelim, så der undgås at bore huller i liften.

  Ramper for rullekompensering

  Kan mod en merpris på 2.000,- plus moms leveres i Stenhøj rød i stedet for antrasit grå

  Klik på dette billede for at se en kort demo video af Spohr Ramperne

  Indhent et tilbud