Pil ikon

OM B.A. MASKINSERVICE APS

Over 30 års erfaring

★★★★★

Fantastisk support

trustpilot logo
Leif Pedersen
via Trustpilot

★★★★★

stor kvalitet og professionaliltet

trustpilot logo
Vangen Auto
via Trustpilot

★★★★★

Hurtig og god support

trustpilot logo
Morten Plith
via Trustpilot

Få et godt tilbud


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  OM B.A. MASKINSERVICE

  Jeg er automekaniker af uddannelse. Men jeg har arbejdet med balancemaskiner, dækskiftere og specielt styretøjsudmålere i mere end 30 år nu. 8 år hos Koldvulk med FMC / John Bean, så 1 år hos Jens Linde i Vejle med John Bean, derefter 8 år hos NDI / Flex1one i Brørup med John Bean og Space.

  Og til slut var jeg godt 7 år hos FTZ hvor jeg var produktspecialist i styretøjsudmåling, og her var det Ravaglioli og Optoplus jeg arbejdede med.

  Men i foråret 2013 besluttede jeg at starte op for mig selv, med speciale i servicering af styretøjsudmålere.

  Boy Andersen BA Maskinservice ApS

  Boy Andersen

  STOR VIDEN OG STÆRKE KOMPETENCER

  Min force er at jeg kender så mange forskellige fabrikanter som jeg kan servicere.

  I sommeren 2016 fik jeg et super agentur i udmålere, Techno Vector som jeg importerer fra Bulgarien.

  Før havde jeg Manatec som jeg importerede fra Indien. Men så stjal min daværende samarbejdspartner som har til huse i Brørup, mit agentur og gav dem deres egen brand navn, Ah… Q-Line. Det resulterede i at jeg afbrød al samarbejde med dem øjeblikkeligt, og kontaktede Techno Vector for at høre om mulighederne for at blive forhandler.

  Succes med Techno Vector

  Det er simpelthen det bedste der nogensinde er sket for min forretning, for det viser sig meget hurtigt at jeg havde fået fat i et helt unikt produkt program. Apparaterne er brugervenlige, lynhurtige, men stadigvæk super præcise, de måler rigtigt hver eneste gang, noget som jeg ikke var vant til fra Manatec udmålerne. 

  Ud af de ca. 25 udmålere jeg nåede at sælge, der er der kun ca. de 10 af dem som kører problemfrit. Resten har givet mig så store kvaler og har kostet mig rigtigt mange penge, og det er fordi at jeg står ved de produkter som jeg sælger, så jeg har taget alle problem maskinerne retur med et stort tab, og erstattet dem med en Techno Vector. 

  Så idag er jeg faktisk taknemmelig for at F……. var så skruppelløse at stjæle mit agentur, for ellers var jeg helt sikkert blevet kvalt i tekniske problemer, og var nok også blevet tvunget i knæ økonomisk.

  Her i skrivende stund, December 2018 har jeg lige rundet 80 solgte Techno Vector 3D udmålere, det fortæller lidt om at der må være noget specielt ved dem, og det er der også.

  Jeg samarbejder med Au2parts, som virkelig gør det godt, de har nok solgt en tredjedel af de 80 udmålere. Der er også nogle af Auto-G afdelingerne som sælger mine Techno Vector udmålere, og der kommer nok flere til efterhånden som sælgerne “opdager” mine udmålere.

  NYE 3D UDMÅLERE FRA TECHNO VECTOR

  Indhent et tilbud