Nye 3D udmålere fra Techno Vector

Markedets bedste program i 3D udmålere.

Techno Vector​ 3D udmåling.

En komplet 3D udmåler til priser næsten som en almindelig CCD udmåler. ​

Se denne fine video som viser hvem Techno Vector egentligt er, KLIK HER:  https://youtu.be/yaBttTWPmjE

Techno Vector importerer jeg fra Bulgarien, hvor deres distributions center ligger. og det er nok det hurtigst voksende Brand indenfor 3D udmåling i verden, og det er heller ikke uden grund. Det sidste marked de er ved at vinde indpas på er det Amerikanske marked, som jo ellers er meget domineret af det Amerikanske Hunter, men de vil uden tvivl opnå stor succes også der, de skal bare vise det Amerikanske marked hvor meget udmåler man kan få for pengene. Kvaliteten, brugervenligheden, nøjagtighed og hastigheden er helt på højde med fx. Hunter, og efter min bedste overbevisning en del bedre end fx. John Bean, som jo ellers er en ganske fin udmåler.

 

Se Techno Vectors egen hjemmeside, her er masser af information, du kan downloade brochurer, og meget andet.​

Hvorfor skal du vælge en Techno Vector i stedet for et fabrikat som du måske allerede kender ??

Det skal du fordi:

Den er lynhurtig og utrolig betjenings venlig, og den “snakker selvfølgelig Dansk” Det tager typisk 4 – 6 minutter for en komplet udmåling.

Rulle kompensering uden løft af bilen. Giver større nøjagtighed, og flere og flere bilfabrikanter forbyder løft af bilen i forbindelse med styretøjsudmåling. Kan dog også lave “løftet kompensering”, hvilket kan være nødvendigt ved meget lange kassebiler som fylder hele liftens længde.

Den måler rigtigt, HVER GANG….. INGEN OMMERE, som er rent tids spilde og et stort irritations moment.

2 års 100% garanti på al elektronik, 1 år på mekanikken, en garanti som du nok aldrig får brug for.

GRATIS opdatering af software og bildatabaser (Europæiske AUTODATA) i hele apparatets levetid. Mine konkurrenter tager typisk 4.000,- til 5.500,- pr. opdatering, så her er virkelig mange penge at spare.

OG SÅ ARBEJDES DER PÅ AT FÅ INTEGRERET NUMMERPLADE GENKENDELSE I SOFTWARET, således at bilen allerede er fundet frem når du har kørt bilen op på liften. Det er ikke 100% sikkert at det lykkedes, men der arbejdes på højtryk sammen med fabrikken og Autodata.

Ring for en uforpligtende demonstration hos en af mine mange kunder. Så køber du ikke katten i sækken. Og skulle produktet ikke leve op til dine forventnnger, og du fortryder købet indenfor den første måned, så finder vi et andet apparat, eller jeg tager den tilbage, UDEN VRØVL, sådan gør vi hos B. A. Maskinservice ApS.

 

Download Techno Vector Brochure

 

Produkt videoer.