Pil ikon

NYE 3D UDMÅLERE FRA TECHNO VECTOR

Over 30 års erfaring

★★★★★

Fantastisk support

trustpilot logo
Leif Pedersen
via Trustpilot

★★★★★

stor kvalitet og professionaliltet

trustpilot logo
Vangen Auto
via Trustpilot

★★★★★

Hurtig og god support

trustpilot logo
Morten Plith
via Trustpilot

Få et godt tilbud


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  3D udmåling. En komplet 3D udmåler til priser næsten som en almindelig CCD udmåler.

  MARKEDETS TIL PRISEN BEDSTE PROGRAM I 3D UDMÅLERE

  Techno Vector importerer jeg fra Bulgarien, hvor deres distributions center ligger. Og det er nok det hurtigst voksende brand indenfor 3D udmåling i verden, og det er heller ikke uden grund. 

  Det sidste marked de er ved at vinde indpas på er det Amerikanske marked, som jo ellers er meget domineret af det Amerikanske Hunter, men de vil uden tvivl opnå stor succes også der, de skal bare vise det Amerikanske marked hvor meget udmåler man kan få for pengene. Kvaliteten, brugervenligheden, nøjagtighed og hastigheden er helt på højde med de helt store aktører på markedet. Og inden for Lastvogn, bus mv, det er Techno Vector efter min mening ALLE DE ANDRE OVERLEGNE.

  Der er flere systemer, et flytbart med 2 trådløse kamera tårne, et med faste kamera tårne, og endelig et system hvor kameraerne er placeret på hver side af en port, således at der laves en “drive through” løsning. Softwaren kan køres trådløst fra en ganske almindelig bærbar PC, som så kan tages med ned under lastbilen når den skal justeres. Og så er det til at betale.

  Se Techno Vectors egen hjemmeside, her er masser af information, du kan downloade brochurer, og meget andet.

  Hvorfor skal du vælge en Techno Vector

  i stedet for et fabrikat som du måske allerede kender?

  Det skal du fordi:

  Den er lynhurtig og utrolig betjenings venlig, og den “snakker selvfølgelig Dansk” Det tager typisk 4 – 5 minutter for en komplet udmåling, inklusive Caster / KPI udmåling.

  Rulle kompensering uden løft af bilen. Giver større nøjagtighed, og flere og flere bilfabrikanter forbyder løft af bilen i forbindelse med styretøjsudmåling. Kan dog også lave “løftet kompensering”, hvilket kan være nødvendigt ved meget lange kassebiler som fylder hele liftens længde.

  Den måler rigtigt, HVER GANG….. INGEN OMMERE, som er rent tids spilde og et stort irritations moment.

  2 års 100% garanti på al elektronik, 1 år på mekanikken, en garanti som du nok aldrig får brug for.

  GRATIS opdatering af software og bildatabaser (Europæiske AUTODATA) i hele apparatets levetid. Mine konkurrenter tager typisk 4.000,- til 5.500,- pr. opdatering, så her er virkelig mange penge at spare.

  Nummerplade genkendelse således at programmet finder bilen selv er meget snart klart til levering.

  Ring for en uforpligtende demonstration hos en af mine mange kunder. Så køber du ikke katten i sækken. Og skulle produktet ikke leve op til dine forventnnger, og du fortryder købet indenfor den første måned, så finder vi et andet apparat, eller jeg tager den tilbage, UDEN VRØVL, sådan gør vi hos B. A. Maskinservice ApS.

  Gør dine kunder mere tilfredse

  Skal du have nye styretøjsudmålere og overvejer du en Techno Vector? De ovenstående fordele ender ud i at du som mekaniker, kan yde en bedre og mere præcis ydelse på en kortere tid. 

  Hvis du oplever at have mange opgaver som kræver en styretøjsudmåler, vil du med en Techno Vector, kunne udføre en hurtigere eksekveringstid på sådan en service. Dermed vil du opleve at du vil have rådighed og mulighed for, at kunne tage flere kunder ind, som skal have målt deres styretøj. 

  Den høje nøjagtighed som de styretøjsudmålere kan udmåle med, sikrer dig en effektiv måling af allerhøjeste kvalitet. På den måde kan dine både nuværende og kommende kunder, få udført en yderst professionel udmåling på en kort tid. 

  PRODUKT VIDEOER

  Styretøjsudmåling til dine behov

  Hos hos B.A. Maskinservice tilbyder jeg forskellige generationer af produktet fra Techno Vector. Du kan bl.a. købe generation 6, 7 og 8 af Techno Vector. De forskellige generationer af har hver deres fordele. 

  På den måde er du sikret en løsning som passer til de krav som du har i forhold til de kunder du har. 

  Du kan læse flere informationer omkring styretøjsudmålerne i de forskellige brochurer her.

  Skal du have en Tecno Vector?

  Lyder dette som noget for dig og vil du skabe en service for dine kunder, som giver en præcis og effektiv styretøjsudmåling? Eller har du nogle spørgsmål omkring de forskellige funktioner på en Techno Vector? 

  Så tøv endelig ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på mail: bamaskinservice@gmail.com eller på tlf. +45 27 94 83 33. 

  Jeg vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

  Indhent et tilbud