NYE 3D UDMÅLERE FRA TECHNO VECTOR

Over 30 års erfaring

★★★★★

Fantastisk support

trustpilot logo
Leif Pedersen
via Trustpilot

★★★★★

stor kvalitet og professionaliltet

trustpilot logo
Vangen Auto
via Trustpilot

★★★★★

Hurtig og god support

trustpilot logo
Morten Plith
via Trustpilot

Få et godt tilbud


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  3D udmåling. En komplet 3D udmåler til priser næsten som en almindelig CCD udmåler.

  MARKEDETS TIL PRISEN BEDSTE PROGRAM I 3D UDMÅLERE

  Techno Vector importerer jeg fra Bulgarien, hvor deres distributions center ligger. Og det er nok det hurtigst voksende brand indenfor 3D udmåling i verden, og det er heller ikke uden grund. 

  Det sidste marked de er ved at vinde indpas på er det Amerikanske marked, som jo ellers er meget domineret af det Amerikanske Hunter, men de vil uden tvivl opnå stor succes også der, de skal bare vise det Amerikanske marked hvor meget udmåler man kan få for pengene. Kvaliteten, brugervenligheden, nøjagtighed og hastigheden er helt på højde med de helt store aktører på markedet. Og inden for Lastvogn, bus mv, det er Techno Vector efter min mening ALLE DE ANDRE OVERLEGNE.

  Der er flere systemer, et flytbart med 2 trådløse kamera tårne, et med faste kamera tårne, og endelig et system hvor kameraerne er placeret på hver side af en port, således at der laves en “drive through” løsning. Softwaren kan køres trådløst fra en ganske almindelig bærbar PC, som så kan tages med ned under lastbilen når den skal justeres. Og så er det til at betale.

  Se Techno Vectors egen hjemmeside, her er masser af information, du kan downloade brochurer, og meget andet.

  Hvorfor skal du vælge en Techno Vector

  i stedet for et fabrikat som du måske allerede kender?

  Det skal du fordi:

  Den er lynhurtig og utrolig betjenings venlig, og den “snakker selvfølgelig Dansk” Det tager typisk 4 – 5 minutter for en komplet udmåling, inklusive Caster / KPI udmåling.

  Rulle kompensering uden løft af bilen. Giver større nøjagtighed, og flere og flere bilfabrikanter forbyder løft af bilen i forbindelse med styretøjsudmåling. Kan dog også lave “løftet kompensering”, hvilket kan være nødvendigt ved meget lange kassebiler som fylder hele liftens længde.

  Den måler rigtigt, HVER GANG….. INGEN OMMERE, som er rent tids spilde og et stort irritations moment.

  2 års 100% garanti på al elektronik, 1 år på mekanikken, en garanti som du nok aldrig får brug for.

  GRATIS opdatering af software og bildatabaser (Europæiske AUTODATA) i hele apparatets levetid. Mine konkurrenter tager typisk 4.000,- til 5.500,- pr. opdatering, så her er virkelig mange penge at spare.

  Nummerplade genkendelse således at programmet finder bilen selv er meget snart klart til levering.

  Ring for en uforpligtende demonstration hos en af mine mange kunder. Så køber du ikke katten i sækken. Og skulle produktet ikke leve op til dine forventnnger, og du fortryder købet indenfor den første måned, så finder vi et andet apparat, eller jeg tager den tilbage, UDEN VRØVL, sådan gør vi hos B. A. Maskinservice ApS.

  PRODUKT VIDEOER