Leasing

Selvfølgelig tilbyder B. A. Maskinservice ApS også leasing…så kunne du godt tænke dig en ny 3D styretøjsudmåler, men måske ikke lige føler at pengene er til det, så er LEASING en rigtig god mulighed.

Et eksempel:  100.000,- over 60 mdr, koster ca. 1.900,- om måneden. Det er UNDER 500,- om ugen, så bare en udmåling om ugen, så giver det allerede “overskud”. Og en ekstra bonus er at de fleste oplever at med en ny 3D udmåler, så får værkstedet en hel del flere udmålinger, både fordi at det er en fornøjelse at arbejde med en god 3D udmåler, men ikke mindst fordi at det tager typisk kun 5 minutter at foretage en udmåling, så man kan næsten altid nå det, fx i forbindelse med service mv. Og har du allerede en del udmålinger, så kan du nemt finansere en ny 3D udmåler, udelukkende ved den tidsbesparelse som der er med en 3D udmåler i forhold til en traditionel CCD udmåler. Og så er det jo altid dejligt med “lidt nyt legetøj”……

 

Link til Total Leasing’s hjemmeside

​Link til Ikano Leasing’s hjemmeside

 

Du kan få leasing gennem Total-Leasing,
helt ned til 10.000,- excl. moms.

​TOTAL-LEASING er lidt dyrere end Ikano Leasing, men det kan være nemmere at blive godkendt her, derfor den lidt højere pris.