Pil ikon

Over 30 års erfaring

★★★★★

Fantastisk support

trustpilot logo
Leif Pedersen
via Trustpilot

★★★★★

stor kvalitet og professionaliltet

trustpilot logo
Vangen Auto
via Trustpilot

★★★★★

Hurtig og god support

trustpilot logo
Morten Plith
via Trustpilot

LEASING

Selvfølgelig tilbyder B. A. Maskinservice ApS også leasing…så kunne du godt tænke dig en ny 3D styretøjsudmåler, men måske ikke lige føler at pengene er til det, så er LEASING en rigtig god mulighed.

Et eksempel: 100.000,- over 60 mdr, koster ca. 1.900,- om måneden. Det er UNDER 500,- om ugen, så bare en udmåling om ugen, så giver det allerede “overskud”. Og en ekstra bonus er at de fleste oplever at med en ny 3D udmåler, så får værkstedet en hel del flere udmålinger, både fordi at det er en fornøjelse at arbejde med en god 3D udmåler, men ikke mindst fordi at det tager typisk kun 5 minutter at foretage en udmåling, så man kan næsten altid nå det, fx i forbindelse med service mv. Og har du allerede en del udmålinger, så kan du nemt finansere en ny 3D udmåler, udelukkende ved den tidsbesparelse som der er med en 3D udmåler i forhold til en traditionel CCD udmåler. Og så er det jo altid dejligt med “lidt nyt legetøj”……

Hvorfor har jeg brug for leasing af styretøjsudmåler?

Der er mange grunde til at leasing af styretøjsudmåler er en god ide! En styretøjsudmåling består af en 4-hjulsporing hvor dine 4 hjul kontrolleres om de er monteret helt korrekt, ift. bilens styretøj.

Hvis der er fejl på en bils styretøj kan det både være usikkert, farligt og uforsvarligt at køre videre med. Derudover risikerer billister der kører videre at forårsage skader på andre komponenter i bilen, og en udbedring vil derfor både være mere omfattende og omkostningsfyldt.

Du vil derfor bedre kunne rådgive dine kunderne ift. deres styretøj da du ved leasing hos os vil kunne foretage den nødvendige måling så du kan hjælpe dine kunder så godt som muligt.

Vores leasing af udstyr er af højeste kvalitet og består af den mest moderne teknik. Vi garanterer dig derfor for at du vil kunne aflæse alt det nødvendige og give din kunde den bedste løsning.

Vælg leasing af styretøjsudmåler hos os og giv dine kunder en endnu bedre service.

Hvis du ønsker at høre om dine leasing muligheder hos B.A Maskinservice kan du kontakte os gennem vores kontaktformular eller på vores mail bamaskinservice@gmail.com. Det er også muligt at kontakte os på vores tlf. nr. 27 94 83 33

Fordele ved leasing af styretøjsudmåler

Har din virksomhed gået med ønsket om at få en styretøjsmåler, men føler den vil belaste for meget økonomisk? Så er leasing måske en mulighed.

Der er mange gode grund til hvorfor du skal lease en styretøjsmåler. Ved indgåelse af en leasingaftale hos os, får din virksomhed større økonomisk handlefrihed. Her skal du ikke betale det fulde beløb på en gang, men derimod kan du afbetale lidt hver måned. På den måde får din virksomhed ikke en kæmpe udgift ved køb af en styretøjsmåler. Du kan bruge de penge du spare her, på at skabe vækst i din virksomhed.

Ydermere slipper du for at betale for vedligeholdelse af maskinen. Hvis maskinen bliver returneret til os i fin stand, så står vi selv for vedligeholdelse. Hvis maskinen derimod bliver returneret i dårlig stand, så kommer dette til at være på lejerens regning.

Ved indgåelse af leasingaftale hos os, får du meget frihed og fleksibilitet. Her kan vi fx skræddersy den perfekte leasingaftale som passer perfekt til netop dine behov. Vi er som regel meget åbne, og er klar til at lytte hvis du har en bestemt ændring i leasingaftalen du ønsker at anvende. Vi har nogle forskellige leasingløsninger, så du har en masse muligheder at vælge imellem. Og hvis du ønsker en løsning, som vi ikke allerede tilbyder, så tag kontakt til os og vi får en snak om det.

Når din leasingaftale er færdig, og du er glad for maskinen og ønsker at beholde den, så er dette også en mulighed. Her kan vi aftale en restværdi som du kan betale, når aftalen er færdig.

Hvis du er interesseret i at lease en styretøjsmåler, så er du mere end velkommen til at kontakte os via telefon, mail eller ved udfyldelse af kontaktformular. Du kan ydermere bruge vores beregner til at vurdere ydelsen af styretøjsmåleren. Denne beregner kan hjælpe dig med relevant information om din leasing af styretøjsmåler.

Beregn din ydelse på styretøjsudmåler

Beregning af styretøjsudmåler

Trin 1 af 2

Pris: 0.00 måneder
Pris: 0.00 måneder
Pris: 0.00 måneder
Pris: 0.00 måneder

Beregneren tager udgangspunkt i omkostningerne til et lån på 100.000 kr. fordelt på 48. mdr.

Indhent et tilbud