Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe dig med!

Nye Maskiner

B.A. Maskinservice ApS er pr. 1. januar 2014 blevet importør og eneforhandler af Manatec's 4-hjulsudmålere​

Nyeste skud på stammen.

Techno Vector​ 3D udmåling.

En komplet 3D udmåler til prisen som en almindelig CCD udmåler. ​

​Se Manatech's 3D TOPmodel her

Manatec havde jeg "for mig selv" indtil at en forhenværende samarbejdspartner, ikke kunne tåle at jeg havde succes med at sælge den, og begyndte at sælge "min udmåler" dog under et andet navn. Det blev jeg så skuffet over at jeg opsagde al samarbejde med det pågældende firma. De bliver nu solgt gennem dem som kalder sig for "Danmarks største autogrossist". Der er bare lige det at hvis du sætter pris på en suveræn service og kompetance, så køb den "Originale Manatec" her hos B. A. Maskinservice ApS. Og, jeg matcher deres priser til enhver tid, og mere til.​

Hvorfor skal du vælge en Techno Vector i stedet for et fabrikat som du måske allerede kender ??

Det skal du fordi:

Den er lynhurtig og utrolig betjenings venlig, og den "snakker selvfølgelig Dansk" Det tager typisk 4 - 6 minutter for en komplet udmåling.

Rulle kompensering uden løft af bilen. Giver større nøjagtighed, og flere og flere bilfabrikanter forbyder løft af bilen i forbindelse med styretøjsudmåling.

Den måler rigtigt, HVER GANG..... INGEN OMMERE, som er tidsspilde og alt for dyrt.

2 års 100% garanti på al elektronik, 1 år på mekanikken.

GRATIS opdatering af software og bildatabaser (Europæiske AUTODATA) i hele apparatets levetid.

OG SÅ ARBEJDES DER PÅ AT FÅ INTEGRERET NUMMERPLADE GENKENDELSE I SOFTWARET, således at bilen allerede er fundet frem når du har kørt bilen op på liften. Det er ikke 100% sikkert at det lykkedes, men der arbejdes på højtryk sammen med fabrikken og Autodata.

Ring for en uforpligtende demo på dit værksted. Så køber du ikke katten i sækken. Og skulle du fortryde købet indenfor den første måned, så finder vi et andet apparat, eller jeg tager den tilbage, UDEN VRØVL, sådan er vi her.

SE billederne, venstre side er den kompakte Techno Vector 6                                     Her i højre side er topmodellen Techno Vector 7 med 4 kameraer​

​Firmainformation

B.A.Maskinservice ApS

CVR: 35829385

adresseinformation

Brørupvej 74

8732 Hovedgård